Peter Nuchelmans

Nr. 7 op de kieslijst
Peter Nuchelmans

Over Peter Nuchelmans

Waarom de PvdA?
Omdat ik sinds jaar en dag werkzaam ben in het onderwijs en ik de PvdA (nog) steeds beschouw als de onderwijspartij, is de keuze snel gemaakt. Uitgaande van het Oldenzaalse spreken hun plannen m.b.t. het lokale onderwijs en jongerenhuisvesting mij zeer aan, vandaar.

Verenigingsleven
In het verenigingsleven ben ik vooral actief als trainer/coach in het voetbal. Ik ben werkzaam geweest bij verschillende Twentse verenigingen, met name een flink aantal jaren bij Quick’20. Op dit moment geef ik training bij KVV Losser.

Nevenfuncties
Sinds kort dus actief voor de PvdA Oldenzaal.

PvdA Oldenzaal
Dit najaar ben ik door Leon Lulofs benaderd met de vraag of ik iets wilde betekenen voor de PvdA Oldenzaal. Omdat ik het gevoel heb dat er voor de partij nog wel winst te pakken is, heb ik aangegeven wel lijstduwer te willen zijn. Dus bij deze.

Carrière
Sinds 1982 ben ik werkzaam in het onderwijs. Vele jaren daarvan op het Twents Carmelcollege, locatie Potskampstraat (vmbo) in de afdeling Horeca, Bakkerij, Recreatie (HBR). Hier geef ik Nederlands, Engels, Recreatietheorie en binnenkort ook Maatschappijleer en ben ik al sinds jaar en dag met heel veel plezier mentor van B-klassen.