Harm Middelburg

Nr. 10 op de kieslijst
Harm Middelburg

Over Harm Middelburg

Waarom PvdA?

In 2009, drie jaar nadat ik samen met mijn gezin in Oldenzaal ben komen wonen, is mij gevraagd of ik iets voor de PvdA Oldenzaal wilde doen. De keuze om ja te zeggen was snel gemaakt. Ik ben er namelijk van overtuigd dat iedereen, naast het recht op zelfontwikkeling, een vanzelfsprekende plicht heeft om iets te betekenen voor de samenleving.

Oldenzaal is een enorm plezierige woon- en werkstad. Als voorzitter van de PvdA ervaar ik hoe de partijen die de dienst uitmaken binnen de gemeenteraad en het college met de ‘kaasschaafmethode’ de afgelopen vier jaar de crisis hebben willen bezweren. Met de PvdA wil ik investeren in de toekomst. Wij willen duidelijke keuzes maken zodat Oldenzaal de glimlach van Twente kan blijven!

Binnen de PvdA           

2009 – 2014 voorzitter van de afdeling PvdA Oldenzaal

Verder nog actief

Naast mijn werk als adjunct-directeur van de theoretische gemengde leerweg binnen het Twents Carmel College op de locatie Potskamsptraat ben ik wekelijks te vinden in de spinningzaal van De Vondersweijde, ben ik teambegeleider van de A1 van korfbalvereniging Rigtersbleek, fiets ik graag en ben een natuurliefhebber.

Carrière

1980 – 1983 leerkracht basisonderwijs gemeente Westerbork

1983 – 1997 docent/leerlingebegeleider/decaan lagere Agrarische School Emmen

1997 – 2005 docent/teamleider AOC Terra College Emmen

2005 – 2014 adjunct-directeur Twents Carmel College, locatie Potskamsptraat